Nyhetsbrev 21 aug. 2024

Hösten är på väg och vi har haft höstens första styrelsemöte! Hoppas alla har haft en fin sommar och ser fram att träffas och pyssla lördag 28 september 2024!

Vi har börjat planera Medlemsträffen och följande har vi beslutat;

  • Vi kommer att bjuda in pysslare från Piteå och Umeå till träffen och varje medlem kan också anmäla en vän! Det kommer som vanligt att ingå förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, middag och goodiebag i anmälningsavgiften, 350 kr/medlem och 450 kr/icke medlem. Anmälningsformuläret kommer att läggas upp vår hemsida några veckor innan träffen.
  • Anette på Scraphuset har kickat igång sin nya webshop och där finns nu under ”lagerrensning” Mystery Box där du kan köpa en låda med ett innehåll som minst är värt det dubbla! https://www.scraphuset.se/54-shop/lagertomning Medlemsrabatten för HCS är 15% på ordinarie priser. Ange koden HCS15.
  • Enligt utvärderingarna är en stor majoritet mycket nöjd med träffarna! Vissa saker kan vi inte påverka men vissa förslag på förbättringar som medlemmarna föreslagit kommer vi att försöka förändra! Vi jobbar också med en ny version av utvärdering!
  • Påminnelse! Medlemsträffarna på Bruksgården under hösten 2024 är planerade till den 28 september och julträffen till 9 november! Glöm inte att boka in dessa i era kalendrar!

  

Hoppas vi ses i september! /Styrelsen

 

Du gillar kanske också...