Nyhetsbrev 10 oktober 2024

Hösten är här och vi har haft höstens första medlemsträff! Så roligt att många deltog och skapade underbara alster utifrån dagens utmaningar och demos! Nu börjar vi planera Julträffen lördag 9 november 2024!

Bilder från medlemsträffen i september (Ingrid O.)

Utifrån utvärderingarna var alla mycket nöjda med dagen vilket gläder oss! Vi fick också tips och förslag på förbättringar.

  • Några efterlyser loppis för medlemmarna och vi har tänkt att om Scraphuset inte har möjlighet att vara där skulle vi ha loppis. Styrelse har diskuterat möjligheten att ha loppis på NBV:s lokaler vid olika tillfällen om så önskas. Vi vill även påminna att två album på vår medlemssida ger möjlighet att köpa och sälja! Där kan ni ta en bild på det ni vill sälja eller köpa och få kontakt med varandra! Här är länkar till dessa album! Säljes Vill köpa
  • Matinformation Några har uttryckt önskemål att det på schemat för dagen ska finnas angivet vad som serveras till lunch och middag. Det kommer vi att fixa inför kommande träffar! Vill påminna om att vi betalar ett paketpris till Bruksgården där allt ingår, mat, fika, hyra, parkering och utrustning!
  • Bekräftelsemail på anmälan till träffarna kommer att skickas ut inför kommande träffar då flera känner osäkerhet kring detta!

 

Hoppas vi ses på en mysig julträff 9/11 2024! / Styrelsen

Du gillar kanske också...